joi, 27 octombrie 2016

Varsta adecvata in videochat

Un job cu adevarat ravnit in ziua de azi, videochatulatrage in continuare numeroase fete dornice sa castige cele mai mari salarii din Romania, avand parte de conditii foarte bune de lucru. In schimb, putine dintre acestea sunt constiente de faptul ca acesta este un loc de munca la fel ca oricare altul, unde sunt reguli de respectat si o sarcina de indeplinit.
Varsta adecvata
Pentru a te angaja ca model videochat nu trebuie sa respecti foarte multe reguli, insa poate ca cea mai importanta este varsta minima de 18 ani. Cifra maxima difera de la un studio la altul, in anumite situatii fiind vorba de 28 de ani, 30, 35 sau chiar 38 de ani.
Limba straina
Un avantaj semnificativ il vor avea fetele care cunosc o limba straina la nivel mediu, minimul acceptat fiind cel conversational, intrucat pe aceasta cale va fi mult mai usor sa se comunice cu prietenii virtuali din strainatate. Insa multe studiouri chiar organizeaza frecvent cursuri pentru ca angajatele sa invete mai bine o limba straina, cea mai cautata fiind, bineinteles, engleza, insa de multe ori sunt cerute si altele precum germana, spaniola sau franceza.
Aspect
Aspectul fizic placut este un criteriu mai putin important decat celelalte amintite mai sus, deoarece conteaza mai mult atitudinea fetelor care trebuie sa stie cum sa se faca cat mai placute in fata webcamului. Mai mult, tinand cont ca se lucreaza dintr-o camera, de regula, iluminata mai slab, se poate profita de acest aspect, astfel incat sa fie evidentiate cele mai frumoase trasaturi.
Calitati

Orice model videochat ar trebui sa se descurce foarte bine la capitolul comunicare, aceasta fiind activitatea de baza a meseriei. In plus, cele mai cautate sunt cele care se simt sigure pe ele, sunt lipsite de inhibitii si sunt dispuse sa ofere chiar si mici spectacole sexy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu