vineri, 2 septembrie 2016

Numeroase functii ale dispozitivelor smartwatch cu android

Datorita faptului ca tehnologia evolueaza constant, astazi avem disponibile numeroase device-uri la preturi mult mai accesibile decat in trecut, un exemplu potrivit fiind smartwatch-urile. Daca in urma cu cativa ani acestea erau ravnite de multi, insa putini si le puteau permite, in ziua de azi sunt propuse numeroase modele, la preturi foarte bune, astfel ca sunt tot mai des intalnite. Un smartwatch Android este ca un adaos grozav al telefonului, intrucat cele doua dispozitive functioneaza impreuna in cele mai bune conditii.
Numeroase functii
Dispozitivele inteligente au rolul de a ne face viata mult mai confortabila, astfel ca smartwatch-urile dispun de mai multe functii. Monitorizarea somnului este una foarte importanta pentru cei care isi doresc sa se odihneasca cat mai bine si care cauta solutii prin care sa isi imbunatateasca calitatea acestuia.
De asemenea, cu ajutorul acestora, telefonul nu va mai fi ratacit niciodata prin casa, intrucat cu ajutorul functiei de find my phone, acesta poate fi programat sa sune direct de pe ceas. Mai mult, se poate folosi chiar si camera telefonului fara ca acesta sa fie atins, iar imaginile capturate sa poata fi vizualizate pe ecranul ceasului.
Mai discret
De multe ori ni se poate intampla sa fim la o intalnire la care sa nu putem raspunde la telefon sau mesaje fara a parea nepoliticosi, insa cu ajutorul acestor smartwatch-uri este mult mai confortabil si mai discret sa citesti un mesaj in doar cateva secunde.
Ideal pentru sport
Multe persoane inca folosesc telefonul atunci cand fac sport, chiar daca acesta este destul de incomod. In schimb, un smartwatch cu Android este ideal, intrucat acesta se potriveste cu fiecare dispozitiv care ruleaza o versiune mai noua de Android 4.2 si au ocazia de a-si masura bataile inimii pe minut, de cronometrare, de masurare a pasilor si a distantei parcurse, dar si multe altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu