miercuri, 23 martie 2016

Cine nu isi doreste sa lucreze intr-un mediu placut?



Cine nu isi doreste sa lucreze intr-un mediu placut, relaxant, sa isi poata face programul dupa bunul plac si la final sa aiba parte de salarii mult mai mari decat piata Romaniei? Videochatul promite toate aceste avantaje, motiv pentru care tot mai multe fete isi doresc sa devina modele, iar acestea au posibilitatea fie de a apela la un studio, fie de a lucra independent.

Pregatiri
Pentru a lucra de acasa, in primul rand este necesara o incapere moderna, placuta, frumos decorata, cu lumini ambientale, insa si de echipamentul adecvat, laptop de calitate, webcam performant si internet de mare viteza prin cablu, astfel incat discutiile cu persoanele din toate colturile lumii sa nu fie perturbate. 

Este necesara o camera web capabila sa emita o calitate video superioara, iar numeroase site-uri nici nu permit modelelor sa se inregistreze fara a avea un dispozitiv performant. Luminile joaca un rol important, fiind necesare cel putin doua surse de iluminare, insa trei sau patru pot fi suficiente pentru ca fata sa nu se prezinte cu umbre. Pe de alta parte, modelele nici nu trebuie sa fie luminate precum un pom de Craciun, astfel ca trebuie sa se gaseasca proportiile optime.

Incaperea
Spatiul din jur trebuie sa fie pastrat in ordine, fara praf si poate fi infrumusetat cu decoratiuni atractive pentru a pregati o ambianta placuta, fara a fi insa prea evidente. Orice jucarie care se doreste a fi folosita, trebuie sa se afle in apropiere, deoarece partenerii de discutii nu sunt dispusi sa astepte pana cand se gasesc acestea. Pentru a atrage clientii in chaturile private, este important ca modelele sa stie cum sa comunice pentru a fi cat mai atragatoare. De asemenea, toate discutiile au loc in limba engleza, astfel ca aceasta limba trebuie cunoscuta cat mai bine pentru a exista cat mai multe subiecte de conversatie.